perjantai 3. huhtikuuta 2015

Iloista Pääsiäistä!




Me vietellään ensimmäistä kertaa (pian 8 vuotisen suhteemme aikana) pääsiäistä kahden kesken. Meille piti tulla vieraita muutamaksi päiväksi, mutta kylmien kelien vuoksi päätettiin, että vieraat tulee keväämmällä.
Meillä ei ole sen kummempia pääsiäistraditioita ja ruoatkin on ihan tavallista arkiruokaa. Tykkäisin kovasti syödä pashaa ja vaikka vähän mämmiäkin, mutta miulle ei sovi maitotuotteet, eikä gluteeniviljat.
Koristeitakaan ei juurikaan ole tullut haalittua, joten pääsiäisfiilikseen meillä päästään ihan vain narsissien ja pajunkissojen voimin.

Tänään askartelin ulko-oveen pupukranssin koivunoksista ja pajunkissoista. Siitä tuli hiukan muotopuoli, mutta oikein hyvä ensimmäiseksi risutyöksi. Nälkä kasvoi kuitenkin syödessä, eikä taatusti jää viimeiseksi viritelmäksi. Hiukan suuruudenhulluna haluaisin oppia tekemään iiisoja hahmoja, vaikkapa ketun ja kanoja. Ehkä hirven kurkkimaan kuusten lomasta, pöllön oksalle istumaan ja oravan kiipeämään liiterin seinää myöten.

Mies puolestaan parturoi metsänreunasta joutavia pusikoita pois. Ihanan puuhakas ja taitava mies minulla onkin. Nikkaroi tässä aiemmin meille jo roskakatoksen, liiterin katokseen uudet seinälaudat ja purki moottorisahalla vanhan huussi/varasto ulkorakennuksen pihaa rumentamasta pois.

Saas nähdä, mitä me huomenna keksitään puuhastella! :)

Marie Josefine

5 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle :) Mukava uusi blogi sinulla. Hyppäänpä lukijaksi.

    VastaaPoista
  2. ♥Ihana blogi! Liityinkin heti lukijoihin :)

    VastaaPoista
  3. Pääsiäinen on kyllä mukavaa aikaa, kun kevät ja kesä niin lähellä! Tuo kranssi kuulostaa ihanalta <3 Olisi mukava joskus kokeilla itsekin tehdä... Vaikuttaa vaan suht vaikealta :) Hyvää viikonlopun odotusta!

    VastaaPoista