keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Kaikkea uutta!

Kyllästyin totaalisesti blogini nuhjuiseen ilmeeseen, siispä olenkin tämän aamupäivää hampaat irvessä etsinyt uutta ulkoasua. Toisaalta olisin halunnut jotain hienoa ja modernia, mitä kaikilla muillakin on. Mutta sitten. Olenko minä muka hieno ja moderni, ajan henkeä noudattava noin niinkuin muuten, ihmisenä. 
No en. 
Haluan aina olla erilainen kuin muut, erottua joukosta. Tehdä asiat toisin ja omalla tavallani. 
Siispä kymmeniä blogiulkoasuja kahlattuani löysin viimein täydellisen, joka kuvaa minua. Rakastan kukkia, vanhanaikaisuutta, värejä, ja ennenkaikkea maalauksellisuutta. Maalaamista, itseni toteuttamista. vapautta tehdä ja olla mitä haluan. 

Pitkään olen miettinyt myös tylsää hirsiseinää ja hirvensarvia nimeä. Se oli ensimmäinen mikä mieleen tuli, kun tänne muutettiin ja aloin miettiä blogille nimeä. Sellainen sana, että kun kysytään mikä blogisi nimi on, se menee aivan änkyttämiseksi, enkä edes muista kumpi tulee ensiksi, sarvet vai hirret. Joten, tästä lähtien kerron tarinoita Taiteilijan Torpasta. Siispä, pitemmittä puheitta, tervetuloa viihtymään pikkaisen boheeminpaan torppaan! :)





2 kommenttia:

  1. Kaunis uusi ulkoasu! Ja kiva, inspiroiva nimi :) Nuo sivupalkin ruusut ovat ihania. Niin herkkiä. Blogisi on tosi mukava. En tiedä, olenko koskaan tullut kommentoineeksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Toivottavasti tulet toistekin kommentoimaan.

    VastaaPoista