maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kuulumisia :)

Mie olen koko pitkän talven vaan maalannut. Ei kai ole kulunut päivääkään, etten olisi maalannut.
Tauluja siis, näyttelyä varten. Olen näet kesäkuussa ryhmänäyttelyssä Helsingissä. Laittelen tännekin myöhemmin tarkempaa infoa näyttelyn ajankohdasta ja muista tiedoista. Olisi aivan huippuhienoa, jos blogini lukijoitakin eksyisi taidettani katselemaan :)
Niin ja pitääpä mainostaa sitäkin, että piakkoin taidesivullani feissarissa on arvonta käynnissä, jossa voittaja saa minun maalaaman teoksen omasta lemmikkinsä kuvasta. Mutta laitan siitäkin vielä lisää infoa, kun saan arvonnan laitettua pystyyn ;)

Maalauksiani tältä vuodelta. Osa vielä keskeneräisiä, osasta näkyy vain yksityiskohtia :)


Täällä kotona ei vieläkään ole ihmeempiä remppoja tapahtunut. Mies oli jonkin aikaa tuossa lomautuksilla, joten rahaa ei ollut tuhlattavaksi mihinkään ylimääräiseen. Samat suunnitelmat ne siis edelleen mielessä pyörii, mutta josko jo tässä kuussa saataisiin eteinen valmiiksi ja suunnitelmia on keittiöönkin..Ja tietty ateljeeseen ja yläaulaan ja makkariin ja.. voih, inhottaa tämä aikaansaamattomuus, haluaisin heti mulle kaikki tänne!
Sain sentään kuitenkin tahtoni läpi olkkarikammarin uuden järjestyksen vaihtamiseen. Ja joutuipa mieskin lopulta myöntämään, että nyt on parempi ;)

Käytiin tuossa vähän vanhojen tavaroiden liikkeissäkin, mitä mukaan lähti, niin teen niistäkin omat postauksensa :) 


Keväisin terveisin, Marie Josefine
1 kommentti: