keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Tervetuloa!

Vihdoin ja viimein unelmat toteutuivat. Vuosia unelmoin yksin ja yhdessä mieheni kanssa asumisesta maalla ja mielellään hirsitalossa. Täällä sitä nyt on reilun kuukauden päivät ihmetelty 1930-luvun hirsiseinien suojassa. Katseltu ikkunoista avautuvaa laajaa peltomaisemaa, nautittu illoista ison leivinuunin ja pönttöuunien lämmössä, suunniteltu remppaa useampaan huoneeseen, tilattu tapettimalleja ja maalikarttoja.
Osteltu uusia kodinkoneita, valaisimia, mattoja, verhoja..Aivan ihanaa tämä tilantuntu, kun on koko aikuisikänsä asustellut pienissä vuokra-asunnoissa. Ykskaks huomaakin, miten tarvitsee yhtä sun toista, vaikka luuli aina, että omistaa jo aivan kaiken.

Pitemmittä puheitta, lämpöisesti tervetuloa jokaiselle blogiini eksyvälle, toivottavasti postaukseni piristävät ja inspiroivat teitä siellä ruudun toisella puolella!

 Marie Josefine

2 kommenttia:

  1. Oi mahtavuutta! Onnea unelman toteutumisesta! Hyppään kyytiin ja odotan kuvia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aivan mieletön tunne aamuisin kun herää täältä unelmatalon uumenista. Poissa on turhautuneet aamut, pitkät päivät ja inhoa täynnä olevat illat rumassa rivitalossa. Kuvia tulee, sain tänään mielettömän inspiraation sisustaa!

    VastaaPoista